PROGRAM GRAB DRIVER INTRODUCER KLANG VALLEY

 

Ingin Menjana Pendapatan Sebagai Grab Agent (Grab Driver Introducer)


Apa itu Grab Agent (Grab Driver Introducer) ?

Program Grab Driver Introducer ialah sebuah kumpulan eksklusif dengan manfaat istimewa untuk rakan-pemandu terbaik kami. Berikut adalah manfaat yang ditawarkan:

Unik ID Grab Introducer – Setiap calon grab introducer akan diberi Introducer ID unik untuk memastikan setiap orang yang dirujukkan mengikut ID tersebut.

Bonus Rujukan Lebih Tinggi – Menjana pendapatan tambahan untuk setiap orang yang anda rujukkan untuk menjadi rakan-pemandu grab.

Platform Rujukan Khas – Anda akan diberikan akses ke platform rujukan khas untuk anda mengatur dan menyemak pemandu-pemandu yang anda rujuk.

Saluran Bantuan Khas – Anda akan dimasukkan ke dalam grup Whatsapp GC Introducer untuk sebarang pertanyaan terus kepada Grab.

Bagaimana untuk menyertai Program Grab Driver Introducer?

Rakan-pemandu yang berminat boleh mendaftar. Untuk menyertai Program Grab Introducer, calon-calon yang terpilih perlu melalui Program Grab Introducer Transition.

Prestasi rujukan yang baik adalah penting bagi rakan-pemandu yang bakal menyertai Program Grab Introducer. Oleh sebab itu, Program Grab Introducer Transition direka sebagai proses percubaan untuk anda merujuk sebanyak mungkin pemandu menggunakan platform rujukan khas.

 

Berminat? Ikuti langkah-langkah berikut:

1.   Isikan maklumat peribadi anda di Link Borang

2.   Jika anda terpilih untuk program ini, anda bakal menerima mesej whatsapp pengesahan bersama arahan selanjutnya.


Terma dan Syarat

Program Grab Intoducer Transition

1.   Anda akan menerima Bonus Rujukan asas RM150 untuk setiap rujukan yang berjaya.

2.   Rakan-pemandu yang anda rujuk perlu diaktifkan.

3.   Anda mestilah seorang rakan-pemandu AKTIF. Rujukan anda hanya akan ditambah ke jumlah rujukan keseluruhan selepas rakan-pemandu tersebut diaktifkan.

4.   Hanya untuk rakan-pemandu yang dirujuk di bandar KL / Selangor / N.Sembilan